CHELSEA UZ KOVAČIĆA ŽELI I NJEGA!? / Genijalni hrvatski veznjak je mokar san engleskog velikana

Image
Foto: PIXSELL

'Imam 30 godina i u najboljem sam razdoblju karijere'

29.1.2019.
8:38
PIXSELL
VOYO logo

Sjajni veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić želja je londonskog Chelseaja. Javljaju to španjolski mediji donoseći i izjavu nezamjenjivog nogometaša Barcelonine momčadi koja hladi engleski klub.

Rakitić je za Barcelonu ugovorno vezan do ljeta 2021. godine i premda se momčad osnažuje u veznom redu, hrvatski veznjak ne samo da planira ostati u njoj već i, bude li to moguće, produljiti ugovor s katalonskim ponosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On želi produljenje

"Želim ostati ovdje, produljiti ugovor i zadržati se još godinama. Sretan sam ovdje, svi to znaju. Nemam što za dodati, prenosi Mundo Deportivo riječi hrvatskog veznjaka o čijoj mogućnosti odlaska piše Sport.

Image
Foto: AFP

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates after scoring during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) round of 16 second leg football match FC Barcelona vs RC Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 11, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Navodi se ondje da je Barca već odbila PSG-ovu unosnu ponudu prošloga ljeta, odnosno da ga je trener Ernesto Valverde nagovorio na ostanak. On se, pak, dovodi u pitanje dovođenjem Frenkieja de Jonga što bi željeli iskoristiti u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresirani velikani

Dodaje se i da nije to jedini engleski klub koji će reagirati u ljetnim mjesecima prijelaznog roka bude li Rakitić dostupan. Manchester United i Arsenal krenut će u bitku za njega.

"Oni koji me poznaju znaju da samo želim igrati. Dolazak De Jonga dočekujem mirno i nestrpljivo, a njemu čestitam zbog potpisa za najbolji klub na svijetu. Imam 30 godina i u najboljem sam razdoblju karijere, a u nogometu želim uživati u Barceloni. Ako je to moguće, nadam se produljenju ugovora, ali prije svega želim uspješnu sezonu s mnogo trofeja", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo