Chelsea puca po šavovima: Ikona kluba izgubila živce

U ponedjeljak je na treningu aktualnog prvaka Europe Chelseaja izbila žestoka svađa između kapetana Johna Terryja i menadžera Rafe Beniteza.

26.2.2013.
10:48
VOYO logo

Sukob se, prema izjavi neimenovanog člana momčadi, dogodio neposredno prije početka treninga, kada je Benitez okupio svoje nogometaše kako bi razgovarao o nedjeljnom porazu kod Manchester Cityja.

Benitez je navodno bio jako oštar na riječima, što je iziritiralo stopera Terryja, koji prema odluci trenera za taj susret nije ni konkurirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je prilično napeto. Prekipjelo je obojici i to se pretvorilo u veliku svađu", rekao je ukratko jedan od igrača Chelseaja koji se nalazio tamo, no o detaljima nije želio govoriti.

Podsjetimo, Chelsea je pretrpio poraz 2:0 kod Cityja, što mu je već drugi uzastopni gostujući poraz u Premiershipu, te treća utakmica, također u gostima, bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je zahvaljujući pobjedi Tottenhama u ponedjeljak pao na četvrto mjesto poretka, te sada i nastup u Ligi prvaka dogodine dolazi u pitanje s obzirom da Arsenal zaostaje svega dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo