CHELSEA OPET NA NULI: / Pogledajte kako je napadač podivljao zbog Mourinha

Image

Nogometaši Tottenhama i Chelsea odigrali su u nedjelju na stadionu White Hart Lane utakmicu bez pogodaka u 14. kolu engleskog nogometnog prvenstva.

29.11.2015.
15:48
VOYO logo

Dobra vijest za Chelsea jest da nisu izgubili, ali nakon 14 kola aktualni prvak je osvojio samo 15 bodova i Mourinhova momčad se nalazi na poraznom 14. mjestu u Premiershipu. Portugalski trener je i u utakmici u kojoj su imali samo jedan šut u okvir gola vidio - najbolju igru ove sezone, ali ne znamo da li vidio gestu Diega Coste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jedan od zanimljivijih trenutaka s tog ogleda dogodio se izvan samog travnjaka i potvrdio da odnosi na relaciji menadžera momčadi Josea Mourinha i napadača Diega Coste nisu na željenoj razini. Mediji su nedavno pisali o uzavreloj atmosferi u svlačionici londonske momčadi tijekom poluvremena utakmice Lige prvaka protiv Maccabija a i pritom su glavne uloge ponijela ova dvojica.

Novo poglavlje u zategnutim odnosima dokazuje zapis s tribina White Hart Lanea u kojem Costa ljutito skida i iza leđa, u smjeru Mourinha, baca marker koji je nosio tijekom zagrijavanja. Učinio je to nakon što je shvatio da neće ući u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iaFTrVWeeTW

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo