Chelsea daje 60 milijuna funti za Modrića i napadača

Engleski mediji tvrde da je Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas od gazde Romana Abramoviča zatražio još više novca kako bi osigurao kupovinu Modrića i Valencijinog napadača Juana Mate.

19.8.2011.
12:24
VOYO logo

Chelseajeva potjera za Lukom Modrićem još traje. Daily Mail tvrdi da je menadžer londonskog kluba Andre Villas-Boas uvjerio vlasnika Romana Abramoviča da na stol stavi još novca kako bi osigurao kupovinu pojačanja.

Rus mu je navodno dao 60 milijuna funti od čega bi 29 trebao ponuditi Valenciji za Juana Matu, nakon što je španjolski klub ovoga tjedna odbio ponudu od 22 milijuna. Ostatak, dakle 31 milijun funti, odnijet će na White Hart Lane s nadom da će predsjednik Tottenhama Daniel Levy konačno popustiti i pristati na prodaju hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/264ebfad259f823e194237f7bcc01c79

Modrić u četvrtak navečer nije nastupio u 5:0 pobjedi kod Heartsa, a iako se kao službeni razlog Lukinog neigranja spominje lakša ozljeda gležnja, Englezi tvrde da je pravi to što je Chelsea uvjetovao da neće kupiti Modrića ako zaigra u Europskoj ligi za Tottenham jer bi tada izgubio pravo igranja za Chelsea u skupini Lige prvaka, a za novu bi momčad u europskim natjecanjima mogao zaigrati tek nakon 1. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer SpursaHarry Redknapp je u srijedu dao znakovitu izjavu po kojoj se daje naslutiti da je Modrićev odlazak vrlo blizu.

"Ako ga klub želi prodati, onda se to mora realizirati odmah kako bismo imali dovoljno vremena da dovedemo tri, četiri pojačanja", izjavio je Redknapp, a Villas-Boas zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što vam mogu reći da se taj transfer može dogoditi, ali pitanje je do koje svote možemo ići. Ja ga silno želim, ali ne radi se o mojem novcu. Tu je kraj priče."

I dok Chelseajeva potjera za Modrićem još raje, u klub je stigao Anderlechtov napadač Romelu Lukaku kojeg je londonski klub dugo želio dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201108170577006 arti-201108160281006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo