BOLI GLAVA / Chelsea će Tuchelu nakon maksimirske senzacije isplatiti nevjerojatnu cifru: Poznato koliko će mu sjesti na račun

Image
7.9.2022.
19:25
VOYO logo

Njemački stručnjak Thomas Tuchel je 12 sati nakon poraza od Dinama na Maksimiru dobio otkaz. Nakon što je potrošio čak 300 milijuna eura na pojačanja u Londonu ovakav debakl nisu mogli oprostiti Nijemcu te je na klupskim stranicama objavljeno da odlazi s klupe Bluesa.

"U ime svih u Chelseaju, klub bi želio javno izraziti svoju zahvalnost Thomasu i njegovom osoblju za sve njihove napore tijekom vremena koje su proveli u klubu. Thomas će s pravom imati mjesto u Chelseajevoj povijesti nakon što je osvojio Ligu prvaka, Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo u svoje vrijeme ovdje", piše na klupskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo da poslovično okrutni engleski mediji nanjuše krv i iskopaju detalje njegovog odlaska s kormila Chelsea. Tako je The Sun otkrio kako je Tuchel čak i molio vlasnike kluba da ga ne otpuste no nije bilo milosti za njega na Stanford Bridgeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je momčad odigrala jako lošu utakmicu, a uprava je njega smatrala krivcem. Dobio je naredbu da se priključi konferencijskom pozivu. Tuchel je molio da ga ne potjeraju no Todd Boehly, novi vlasnik kluba ga je razriješio', piše spomenuti britanski tabloid.

Otkrili su engleski mediji i kolika bi otpremnina trebala sjesti na račun. Daily Mail tvrdi kako će njemački strateg zaraditi nešto više od 17 milijuna eura od čega bi oko 2.5 milijuna trebalo pripasti njegovim pomoćnicima i stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo