PANIKA U MADRIDU: / Četvorica ključnih igrača mogla bi napustiti momčad, od toga trojica bez odštete; Atletico je u problemima

Image
Foto: AFP

Trojici ključnih igrača u sustavu igre Diega Simeonea za šest mjeseci ističe ugovor

2.1.2019.
23:48
AFP
VOYO logo

Prvog dana 2019. godine, jedna od najboljih španjolskih i, općenito, europskih momčadi, trenutno drugoplasirana momčad Primere Atletico Madrid, i službeno je upala u probleme. Kako Marca prenosi, u srijedu poslijepodne na Radiju Marci José Rodríguez razgovarao je s Miguelom Ángelom Ruizom o novonastalim problemima među Rojiblancosima.

Image

Trojici ključnih igrača u sustavu igre Simeonea za šest mjeseci ističe ugovor

Naime, trojici ključnih igrača u sustavu igre Diega Simeonea za šest mjeseci ističe ugovor i slobodno mogu otići, te potpisati za koga hoće. Najzvučnije ime je svakako Diego Godin koji, iako mu je menadžer isposlovao bogatiji ugovor tako što ga je ljetos ponudio Manchester Unitedu, novi ugovor još nije potpisao i na ljeto bi mogao biti slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Godin postao je jedna od najvećih zvijezda Atletico Madrida nakon što je 2010. godine stigao iz Villarreala za samo osam milijuna eura. Urugvajac je za Atletico odigrao 368 utakmica i zabio 25 golova od kojih je najvažniji bio onaj na Nou Campu 2014. godine koji je Atleticu donio naslov prvaka. Također, postao je prava klupska ikona, vođa momčadi, ljubimac navijača...

Godin i Atletico ne mogu se dogovoriti oko novog ugovora

Kako piše Marca, Godin i Atletico ne mogu se dogovoriti oko novog ugovora i vrlo lako se može dogoditi da Urugvajac napusti Madrid i završi baš u Manchester Unitedu koji će na ljeto sigurno tražiti novog stopera. Također, iz kluba bi mogao otići i Filipe Luis, Juanfran, teLucas Hernández, ali uz odštetu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE / AFP

Diego Godin

Filipe Luis i Lucas Hernández također bi mogli otići

"Atletico je u prošlosti imao sjajne igrače i dalje su sjajna momčad. Ukoliko Godin, Lucas i Filipe otiđu, uvjeren sam kako će klub pronaći garanciju za njih. No, smatram da trebamo napraviti sve kako bi smo to izbjegli", objašnjava Miguel Ángel Ruiz u radio debati o ovom slučaju.

Image

Atletico Madrid's Brazilian defender Filipe Luis (R) heads the ball next to Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal during the Spanish league football match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on November 24, 2018. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Image

Atletico Madrid's French defender Lucas Hernandez (L) vies with Monaco's French midfielder Han-Noah Massengo during the UEFA Champions League group A football match between Atletico Madrid and Monaco at the Wanda Metropolitan stadium in Madrid on November 28, 2018. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Simeone bi mogao ostati bez kompletne zadnje linije

Simeone bi, tako mogao ostati bez kompletne zadnje linije jer za šest mjeseci ugovor ističe i Juanfranu. Spomenuti su, uz Godina, najzaslužniji za granitnu Atleticovu obranu koja bez njih ne bi bila toliko jaka, moćna, granitna i sigurna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Atletico Madrid's Spanish defender Juanfran controls the ball during the Spanish league football match between Getafe CF and Club Atletico de Madrid at the Col. Alfonso Perez stadium in Getafe on September 22, 2018. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

KOVAČ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: Španjolci mole njemačkog prvaka da im ne otmu zvijezdu

Image
KOVAČ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: /

Španjolci mole njemačkog prvaka da im ne otmu zvijezdu

Image
KOVAČ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: /

Španjolci mole njemačkog prvaka da im ne otmu zvijezdu

Da stvar bude gora, Lucas Hernandez je velika Bayernova želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemci su navodno spremni aktivirati njegovu klauzulu od 80 milijuna eura i dovesti ga u München. Ode li Francuz, a spomenuta trojka ne potpiše nove ugovore sa Atleticom, Simeone bi se na ljeto mogao naći u situaciji da u nekoliko mjeseci mora rekonstruirati cijelu obranu, što će biti težak zadatak. Koliko god se radilo o elitnoj europskoj momčadi s jakim budžetom, imidžom, uglednom strukom, skautingom i trenerima u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo