ČESI STRAHUJU OD NEMILIH SCENA U ZAGREBU: / 'Ovo nemojte slučajno raditi jer bi vas Dinamovi navijači mogli napasti'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prošlog tjedna BBB-ovci su se sukobili s češkom policijom

20.2.2019.
14:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nemojte nositi šalove i dresove po gradu te ništa što bi moglo isprovocirati Dinamove navijače, poručili su sa službene stanice Viktorije Plzen pred uzvratnu utakmicu s Modrima u 16-ini finala Europske lige.

Image
OVAKO JE POČEO KAOS U ČEŠKOJ: /

Policija objavila snimku sukoba s navijačima Dinama

Image
OVAKO JE POČEO KAOS U ČEŠKOJ: /

Policija objavila snimku sukoba s navijačima Dinama

"Utakmica je označena visoko rizičnom i postoji opasnost od napada domaćih ultrasa. Zbog toga upozoravam naše navijače da ne nasjedaju na provokacije i poštuju policijske upute", dodatne su upute iz Viktorijinog osiguranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kretanje u skupinama

Također, preporučili su navijačima da se kreću u većim skupinama i borave oko glavnog trga.

"Okupljanje naših navijača organizirano je u 16.30 sati na glavnom zagrebačkom trgu odakle ćete pod pratnjom biti prebačeni do stadiona", poručuju. Dinamo je, također, objavio upute navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Poruka s Maksimira

"Ovim putem pozivamo sve navijače na fer, korektno i sportsko navijanje na stadionu Maksimir prije, za vrijeme i nakon uzvratne utakmice šesnaestfinala Europa lige Dinamo - Viktoria!

Molimo sve navijačice i navijače da njihovo navijanje bude bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i kršenje regulative UEFA-e moglo bi dovesti do novog disciplinskog postupka protiv Dinama što bi moglo rezultirati novim kaznama za klub", stoji u njihovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo