Ovo je vec jako bezobrazno: Velikan opet trazi pomoc UEFA-e!

Celticova uprava ocito ima stalnu vezu s UEFA-om, barem sto se tice zalbi. Nedavno su imali nevjerojatnu srecu u sapunici s poljskom Legijom, a sad imaju novi poseban zahtjev.

2.9.2014.
10:54
VOYO logo

Celtic je izgubio u dvije utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa 6:1 od Legije, ali Poljaci su na kraju ispali zbog administrativne pogreske. Skoti su nekako saznali da je tri minute igrao igrac bez prava nastupa i njihova zalba je upalila plodom.

Pravila su pravila, ali potez Skota nije se svidio mnogim ljubiteljima nogometa. Zato je i njihovo ispadanje od Maribora u sljedecem pretkolu na drustvenim mrezama proslavljeno kao - pobjeda nogometa i pravde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par dana nakon okoncanja te sapunice, iz Celtica pisu novo pismo UEFA-i. Oni su pokusali dovesti napadaca Manchester Cityja Johna Guidettija, ali posudba je propala jer papirologija nije mogla biti zavrsena u ponedjeljak. Kada su svi potpisi stigli, prosla je ponoc i prijelaz nije potvrden od UEFA-e.

Celticu je nedostajala pokoja minuta i oni tvrde da nisu uspjeli zbog 'nepredvidene prepreke' i da bi UEFA trebala to uzeti kao olakotnu okolnost i dozvoliti im dolazak svedskog reprezentativca iz Cityja. Sada im pravila, a i koja minuta vise-manje, bas i nisu toliko bitni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cak su i predlozili Manchester Cityju da otpuste bivsu zvijezdu Feyenoorda kako bi ga onda mogli potpisati kao slobodnog igraca, jer je prijelazni rok zavrsio, ali bi ga nakon jedne sezone vratili u Englesku.

http://backend.prointi.me/assets/javascripts/launcher2.js?eventCode=c20c922d-83b7-489d-9423-b80c017975d9

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo