Razmjenjivali kritike / Čelnik Osijeka reagirao na Dalićeve prozivke i pohvalio 'samozatajnog Šukera'

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Umirivši retoriku i zahvalivši izborniku, Meštrović je posebno istaknuo 'samozatajnog čovjeka u HNS-u bez kojeg ne bi bilo srebra u Rusiji'

24.7.2018.
13:47
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

NK Osijek i izbornika reprezentacije Zlatka Dalića unazad nekoliko mjeseci povezuju kritike koje su iz Gradskog vrta stigle zbog izbora igrača za nacionalnu selekciju. Sporno im je bilo što u niti jednom Dalićevom popisu nije bilo osječkih igrača.

"Nitko nije reagirao, a dvaput se dogodilo. Ne treba štititi mene, nego osobu izbornika. To me pogodilo, ali ostao sam miran jer sam imao svoj krajnji cilj", rekao je prije nekoliko dana hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daliću je odgovorio predsjednik Osijeka Ivan Meštrović, umirivši retoriku. "Uvijek smo živjeli i disali za reprezentaciju. Tome svjedoči i veličanstveni ispraćaj iz Gradskog vrta, posljednja provjera naše nacionalne momčadi uoči odlaska u Rusiju, utakmica protiv Senegala. Velika hrvatska zastava koja je prekrila stadion kao pozdrav reprezentaciji pred odlazak na Svjetsko prvenstvo, bila je najljepša razglednica iz Hrvatske tih dana", rekao je Meštrović za SN.

Uz zahvalu Daliću, posebno je istaknuo "samozatajnog čovjeka bez kojeg ne bi bilo srebra u Rusiji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega, nakon Svjetskog prvenstva, u svoje ime, a i u ime NK Osijek, mogu gospodinu Daliću samo reći: hvala! Baš kao i Davoru Šukeru, koji je samozatajno ostao u sjeni osvojenoga srebra, a bez čijeg angažmana i utjecaja ne bi bilo niti Zlatka Dalića kao kormilara ovoga uspjeha!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo