Prokomentirao je predsjednik UEFA-e i tvrdnje da će morati ući u administrativni, možda čak i sudski rat s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom koji još uvijek tvrdi da je Superliga realna i da postoji

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin rekao je da klubove koji su se odlučili osnovati Superligu očekuju kazne, no da o njima nije još spreman progovoriti u detalje. Slovenac na čelu europskog nogometa rekao je je to u razgovoru za Sportklub.

“S onima koji razumiju da je to bila greška već sam komunicirao. Oni koji su planirali da napuste cijeli nogometni sustav moraju doći do nas. Bit će tu nekih posljedica, ali o tome još ne mogu pričati“, rekao je Čeferin u intervjuu za Sportklub.

'Neće doći do rata'

Prokomentirao je predsjednik UEFA-e i tvrdnje da će morati ući u administrativni, možda čak i sudski rat s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom koji još uvijek tvrdi da je Superliga realna i da postoji.

“Rat je teška riječ. Neće doći do rata. Siguran sam da je ta ideja mrtva. Neko može pričati o tome, ali do toga neće doći. Ja bih pozitivnije nastavio i rekao bih da svako mora snositi posljedice svojih djela, ali na kraju nogomet će se igrati normalno, nadam se što prije s navijačima na stadionima", rekao je Čeferin.