DOSTA MU JE / Čelni čovjek UEFE zagrmio: 'Moramo se riješiti tih idiota!'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Četverodnevni Kongres europskih navijača u Manchesteru otvorio je isprikom navijačima, ali neke je i osudio

23.6.2023.
9:30
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Čeferin je priznao kako nije sve bilo savršeno na finalnoj utakmici Lige prvaka u Istanbulu. Također, nadodao je kako s organizacijske strane u ostalim finalnim utakmicama problema nije bilo, a ispričao se i zbog suzavca navijačima u Parizu na prošlogodišnjem finalu Lige prvaka.

Image
THE SPECIAL ONE /

Bijesni Mourinho podnio ostavku i poslao poruku Zvonimiru Bobanu

Image
THE SPECIAL ONE /

Bijesni Mourinho podnio ostavku i poslao poruku Zvonimiru Bobanu

''Svi smo svjesni da u Istanbulu nije sve bilo savršeno. Svakako ne umanjujem probleme, ali dozvolite nam da nastavimo raditi zajedno kako bismo poboljšali ono što se može. Prije svega tu mislim na prijevoz do stadiona i natrag, prihvat publike te pristup vodi i toaletu za sve '', tim riječima otvorio je Kongres čelni čovjek UEFE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na propali projekt Superlige, a posebno je pohvalio navijače koji su se usprotivili tom natjecanju: ''Vi ste bili kapetan i vodili ste momčad u utakmici naših života.''

Naravno, iskoristio je i priliku da bi ocrnio i navijače koji stvaraju probleme. Posebice se to tiče navijača West Hama koji su ubacivali razne predmete u teren na finalu Konferencijske lige te izazivali incidente, a zatim i navijača Rome koji su verbalno napali suca Anthonya Taylora u zračnoj luci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Moramo vikati, prozivati i riješiti se tih idiota koji diskreditiraju nogomet i navijače. Riješimo se onih koji sipaju mržnju prema nogometnim dužnosnicima, sucima, osoblju UEFA-e, savezima i ligama. Oni su navijači poput vas. Vole nogomet poput vas i imaju obitelji poput vas. I griješe kao vi i ja. Nikada neću prihvatiti vrstu prijetnji, zastrašivanja i nasilja kakvom su neki ljudi izloženi kao što smo nedavno vidjeli.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo