CASILLAS PRED ODLASKOM: / U jednom od ovih klubova će nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Nitko ne želi na glas reći, no jasno je da dugovječni vratar Real Madrida neće braniti boje ovog kluba u idućoj sezoni. Iker Casillas pred odlaskom je sa Santiago Bernabéua.

23.6.2015.
15:06
AFP
VOYO logo

Real Madrid čini sve kako bi ubrzao potpisivanje novog vratara Davida De Gee (24) iz redova Manchester Uniteda. Čelnici Reala žele to učiniti što je brže moguće jer cijena mladog vratara neumoljivo raste. Real je spreman podići inicijalnu ponudu od 20 milijuna na 30 milijuna eura i tako zaključiti ovaj transfer, piše Marca.

Beniteza se nije pitalo

Iako De Gea nikada nije uvjetovao svoj dolazak odlaskom Casillasa, to će se ipak dogoditi. Ta odluka nije došla od samog Casillasa već od uprave kluba, a novog trenera Rafaela Beniteza nije se puno pitalo oko te odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan svog odlaska iz Reala, Casillas je preko svog menadžera Carla Cutropije krenuo u pronalazak novog kluba. Marca spominje Tottenham i Arsenal iz Premireshipa, PSG iz Francuske, Roma i Inter iz Serie A, te Fenerbahçe i Beşiktaş iz Turske. Vratar Reala stavio je veto na klubove iz Primere jer ne želi igrati niti za jedan drugi klub u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo