CASILLAS POPUT RAMBA: / Je li ovom objavom na Twitteru legendarni Španjolac poručio da je kraj?!

Image
Foto: AFP

Ispadanje u osmini finala Europskog prvenstva i kraj snova o obrani naslova, značili su i vjerojatni završetak reprezentativne karijere za legendarnog španjolskog vratara i kapetana Ikera Casillasa

29.6.2016.
11:48
AFP
VOYO logo

Nakon poraza od Italije (0-2) 35-godišnji Casillas je dao naslutiti da je vrijeme za oproštaj od reprezentacije za koju je odigrao čak 167 utakmica, što ga čini europskim rekorderom. Na Euru u Francuskoj ipak je mjesto među vratnicama prepustio Davidu de Gei, a on je sve četiri utakmice odgledao s klupe.

'Neka nas naša zemlja voli...'

S obzirom da više nije u prvom planu, Casillas je shvatio da više nema što tražiti u nacionalnoj momčadi s kojom je osvojio jedan svjetski i dva europska naslova prvaka. Iako još uvijek nije službeno potvrdio oproštaj, njegova objava na Twitteru sugerira da je donio odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio je navijačima i otkrio da je ponosan na njihovu podršku, te uz tu poruku objavio isječak iz drugog dijela Ramba u kojem Sylvester Stallone govori kako želi samo jednu stvar - ' da nas naša zemlja voli kao što mi volimo nju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo