'ČAŠE LOMIM, RUKE MI KRVAVE': / Ne igra u klubu, ali 'igra' na turbo folk hitove! Srpski izvođač liječi mu rane

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Alen Halilović ovaj vikend umjesto na terenu proveo je u provodu u diskoteci s klupskim kolegom Emirom Spahićem, javlja 24 sata.

13.12.2016.
20:54
Screenshot/Instagram
VOYO logo

I dok ne igra za HSV, Alen Halilović "igra" po njemačkim noćnim klubovima uz hitove Mile Kitića, a njegovu fotografiju s popularnim turbo folk izvođačem. Alen utjehu očito pronalazi u hitovima spomenutog srpskog pjevača i to s igračem koji je posljednjih godina poznatiji po konfliktima nego po nogometu. I ne, nemojte misliti da je Alen naš prvi nogometaš na Kitićevim koncertima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠI MU KLUB OTVORIO VRATA. ODLAZAK U SIJEČNJU? Halilović otvorio dušu i priznao što ga muči

I Rakitić 'igrao' na koncertu Kitića

Dok je igrao u Schalkeu, Ivan Rakitić je sa srpskim reprezentativcom Mladenom Krstajićem “uhvaćen” na koncertu srpske folk zvijezde, s kojom i danas prijateljuje. Nedavno se Mile pohvalio kako ga je Raketa zvao na Nou Camp, gdje je gledao Barcinu utakmicu. Alen ovog tjedna nije bio u zapisniku zbog ozljede, pa se ne očekuje kazna kluba zbog odlaska na koncert.

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Hrvat je ljetos došao u HSV iz Barcelone kao veliko pojačanje za pet milijuna eura, ali nije se baš iskazao. Sam ofenzivni veznjak ne bježi od činjenice da je 20-godišnjak pred kojim je još puno razvojnih muka, ali odbacuje navode da je lijen, zaigran i ležeran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović miljama daleko od prve momčadi

Trenutno je Halilović miljama daleko od prve momčadi, a njemački mediji pišu kako interes za njim iskazuje Sporting Gijon. Riječ je o klubu koji se natječe u španjolskom prvenstvu i u kojem je ovaj igrač s iskustvom nastupa za hrvatsku izabranu vrstu i igrao na posudbi iz Barcelone.

Image
BIVŠI MU KLUB OTVORIO VRATA. ODLAZAK U SIJEČNJU?: /

Halilović otvorio dušu i priznao što ga muči

Image
BIVŠI MU KLUB OTVORIO VRATA. ODLAZAK U SIJEČNJU?: /

Halilović otvorio dušu i priznao što ga muči

Iza njega uistinu polusezona za zaborav. Prvo je u rujnu odbio poziv u mladu reprezentaciju uz ispriku kako se treba prilagoditi na novi klub i tako navukao bijes hrvatske javnosti, a onda je uslijedila za njega kobna promjena trenera. Bruno Labbadia, koji ga je iznimno cijenio, dobio je otkaz, njega je zamijenio Markus Gisdol, koji igru bazira na obrani. I Halilović je završio na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je šteta što tako talentiran nogometaš sad slijedi na tribinama i ne igra, jer mu na taj način propada talent. Za njega bi sigurno najbolje bilo da što prije pronađe novi klub, a nije mu loša niti ta opcija povratka u Sporting iz Gijona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo