CARRILLO I BRANCO OSTAJU U HAJDUKU: / Momčad ispunila cilj, u sljedeću sezonu s istom 'pobjedničkom' formulom

Image

Trener Hajduka Joan Carrillo te sportski dirtektor kluba Mario Branco ostaju na Poljudu.

25.5.2017.
13:22
VOYO logo

Hajduk je na svojoj službenoj internetskoj stranici kluba potvrdio da je s dvojcem potpisao nove ugovore, koji traju do kraja natjecateljske sezone 2017/18.

Potvrdio je to na današnjoj svečanoj konferenciji za medije predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i izrazio zadovoljstvo dogovorom sa šefovima struke, ali i općenito situacijom u klubu na izmaku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajdukov cilj su stabilnost i kontinuitet'

"Hajdukov cilj su stabilnost i kontinuitet, a ovim ugovorima to i dobivamo. Vjerujem da je ovo temelj napretka u sljedećoj sezoni u koju ulazimo bez turbulencija. Ugovori su jednogodišnji jer je sport nepredvidljiv i želimo biti oprezni. Rezultatski smo postavili ciljeve, gradimo priču korak po korak i nadam se nastavku napretka", rekao je predsjednik Kos.

Sportski direktor Mario Branco zahvalio mu je na povjerenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bili smo u Bijelom salonu prije godinu dana. Mnogi se ne bi okladili da ću biti ovdje danas, ali jesam i sretan sam zbog toga. Povjerenje je glavni razlog tome, kao i energija predsjednika koji me uvjerio da ostanem. Hvala predsjedniku na tome i hvala i treneru koji vjeruje u ovaj projekt. Sljedeće sezone moramo biti još konkurentniji. Iako imamo neka realna ograničenja, naši ciljevi su uvijek viši – poručio je sportski direktor Bijelih.

Image

'Hvala ljudima u klubu što su vjerovali u moj rad i dali mi otvorene ruke'

Raspletom je jednako zadovoljan bio i trener BijelihJoan Carrillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ljudima u klubu što su vjerovali u moj rad i dali mi otvorene ruke. Velika hvala i igračima jer su i oni razlog zbog kojih je moj ugovor produljen. Nastavit ćemo raditi i dalje kako bismo imali još jaču momčad na koju će naši navijači biti ponosni", istaknuo je trener Carrillo.

Branco je najavio da će dati ostavku ako Hajduk ne bude treći u prvenstvu. Kako su Splićani odličnim partijama u završnici prvenstva (osim utakmice s Rijekom) izborili tu treću poziciju u borbi s ugodnim iznenađenjem ove sezone u HNL-u Osijekom, Branco je prilikom potpisa ugovora pristao bez naknade napustiti klub ako uprava ili trener ne budu zadovoljni njegovim radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac Carrillo u Split je stigao u prosincu 2016. godine. Odradio je 17 utakmica i upisao devet pobjeda, pet remija te doživio pet poraza. Pod Carrillom je Hajduk nakon gotovo deset godina uspio svladati Dinamo na Maksimiru.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo