ČAROBNI SALAH SRUŠIO I CRYSTAL PALACE: / Liverpool preokretom do tri boda, ali svi pričaju o predstavi Manea

Image
Foto: Screenshot Youtube

Preokret nogometaša Liverpoola u 32. kolu engleske lige

31.3.2018.
19:30
Screenshot Youtube
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola svladali su kao gosti Crystal Palace sa 2-1 (0-1) u dvoboju 32. kola engelske Premier lige te tako privremeno zasjeli na drugo mjesto na ljestvici.

Čudesni Salah donio sva tri boda

Domaća momčad je do vodstva stigla u 13. minuti, kad je srpski nogometaš Luka Milivojević realizirao kazneni udarac kojeg je skrivio Liverpoolov vratar Karius. Gosti su u 49. minuti uhvatili zaostatak pogotkom Manea na asistenciju Milnera. Pogodak vrijedan tri boda za Liverpool je u 84. minuti postigao Egipćanin Mohamed Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren u igru je ušao u 70. minuti kao zamjena za Lallanu, koji je samo pet minuta prije zamijenio Wijnalduma. Zanimljivu utakmicu odigrao je Mane koji je, uz gol, prvo dobio žuti karton zbog simuliranja, a kasnije izbjegao isključenje u situaciji kada je rukom primio loptu za vrijeme akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Uniteda

Manchester United je na Old Traffordu dobio Swansea sa 2-0, a strijelci su bili Romelu Lukaku (5) i Alexis Sánchez (20).

West Hamovi navijači su uoči domaće utakmice sa Southamptonom organizirali protestni marš protiv klupske uprave. Bio je to važan susret za oba kluba kad je u pitanju borba za opstanak. "Čekičari" su u prethodnih sedam kola osvojili samo pet bodova, ali u subotu su odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone i sve su riješili u prvom poluvremenu. João Mário u 13. minuti zabija za 1-0, a pobjedu je sa dva pogotka potvrdio Marko Arnautović (17, 45+4). West Ham je sada na 14. mjestu, pet bodova iznad zone ispadanja, dok je Southampton ostao na 18. poziciji, odnosno u zoni koja vodi u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo