Modriću stigao novi 'gazda', ali i iznenađenje!

U Madridu je na konferenciji za novinare predstavljen novi trener Reala Carlo Ancelotti, koji je otkrio da je Zinedine Zidane prihvatio njegovu ponudu da mu bude pomoćnik.

26.6.2013.
14:28
VOYO logo

"Godinama sam sanjao o ovome danu. Pritisak na klupi našeg kluba je normalna stvar, no uvjeren sam da je pred nama period koji još dosad nismo u klubu imali. Liga prvaka je cilj svih nas, a pogotovo navijača. Vjerujem da smo doveli čovjeka koji će nas odvesti do tog cilja. Predstavljam vam Carla Ancelottija", rekao je predsjednik Real Madrida Florentino Perez prije nego što je prepustio govorničko mjesto talijanskom stručnjaku.

"Jako sam uzbuđen i sretan što sam ovdje", rekao je Ancelotti na skromnom španjolskom te najavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj cilj je jasan! Najprestižniji klub na svijetu mora pobjeđivati i igrati pritom spektakularan nogomet. Povijest i tradicija ovog kluba jest da igra napadački i spektakularno, pa ćemo upravo to ponuditi našim navijačima u idućoj sezoni", rekao je Talijan te dodao:

"Valdebebas je sjajan trening-centar gdje imam apsolutno sve potrebno za rad. Uz to imam veliku podršku predsjednika kluba, ali i koliko sam vidio navijača. Mislim da će naredna sezona biti prepuna sreće za Real Madrid", zaključio je Ancelotti na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijan na klupi Real Madrida nasljeđuje Josea Mourinha, novog menadžera Chelseaja, Ancelottijevog bivšeg kluba, a s Realom je potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto Ancelottija u PSG-u dolazi 47-godišnji Laurent Blanc, koji je 1998. godine kao igrač s francuskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka, te europskog 2000. godine.

Tijekom svog predstavljanja na mjestu novog trener španjolskog nogometnog giganta Real Madrida, talijanski stručnjak Carlo Ancelotti otkrio je i ime svog pomoćnika u narednoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zidane je odučio primiti se trenerskog posla i ja sam zbog toga jako sretan. Veselim se radu s njime i vjerujem da će, uz mojeg stalnog pomoćnika Paula Clementa, biti sjajan asistent. Šteta je ipak što ga ne mogu uvesti u igru (haha)", izjavio je Ancelotti.

Zidane (41) je bio član madridskog Reala od 2001. do 2006. godine, te je 2002. bio strijelac pobjedničkog pogotka u finalu Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena (2-1), koji je donio klubu deveti naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo