CARDIFF SE VRAĆA U PREMIER LIGU: / Napravili ogroman uspjeh, ali svi pričaju o urnebesnom izvođenju auta

Image
Foto: Screenshot TWitter

Svi pričaju o samo jednom ubačaju iz auta

6.5.2018.
18:23
Screenshot TWitter
VOYO logo

Nogometaši Cardiff Cityja izborili su igranje u prvoj engleskoj ligi sljedeće sezone nakon što su završili na drugom mjestu ljestvice druge lige ove sezone.

Cardiff je u posljednjem, 46. kolu u nedjelju odigrao samo 0-0 na svom terenu protiv Readinga, no Fulham, koji je uoči posljednjih 90 minuta zaostajao samo bod za Cardiffom, nije uspio iskoristiti taj kiks jer je izgubio sa 1-3 na gostovanju kod Birmingham Cityja koji se tom pobjedom spasio ispadanja u treću ligu. Iako je veliki uspjeh osvario Cardiff, svi pričaju o jednom autu. Igrač je lagano izveo s pozicije gdje pada sjena stadiona, a ne s aut linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Cardiff zauzeo drugo mjesto sa 90 bodova, dok je Fulham ostao treći sa 88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije je izravni plasman u Premier ligu osigurao Wolverhampton Wanderers koji je osvojio naslov u drugoj ligi sa 99 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Fulham, u kvalifikacijama za ulazak u premier ligu igrat će još četvrta Aston Villa, peti Middlesbrough i šesti Derby County. Parovi prvog kruga kvalifikacija su Fulham - Derby i Aston Villa - Middlesbrough, a pobjednici će igrati finalni dvoboj za ulazak u društvo najboljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo