Capello je stvarno mogao smisliti bolji izgovor za remi

Fabio Capello je nakon remija kojim se približio rušenju neslavnog rekorda Gordog Albiona na Wembleyju izgovore pronašao u dugoj sezoni engleskog nogometa i vrućini?!

5.6.2011.
16:03
VOYO logo

Engleska je na svom Wembleyju remizirala sa Švicarskom (2:2), dok je Cico Kranjčar s Crnom Gorom protiv Bugarske također uzeo bod (1:1) pa će o prvom mjestu u skupini odlučivati u međusobnom ogledu 7. listopada.

Nešto sretniji je nakon ovakvog ishoda bio Zlatko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo dobri i kvalitetni, a ovaj rezultat nam odgovara. Jedna nesmotrenost u drugom poluvremenu koštala nas je izjednačenja. Igrači su htjeli pobijediti, no bio je vidljiv umor zbog kraja sezone i možda nam je to oduzelo snagu. Rezultat iz Londona ohrabruje Crnu Goru, te smo i dalje u igri za prvo i drugo mjesto", izjavio je Cico, dok je Capello engleskim novinarima mogao smisliti i bolji izgovor za već četvrtu utakmicu zaredom u svim natjecanjima u kojoj njegovi izabranici nisu slavili na Wembleyju, što je najgori niz Gordog Albiona na tom stadionu u zadnjih 30 godina otkako od ožujka 1981. nisu pobijedili u pet susreta.

Darren Bent je pred kraj utakmice promašio pobjedu, vjerojatno zbog vrućine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostajalo nam je energije, Švicarci su bili svježiji, no oni imaju dručiju sezonu. Igrači nisu bili isti kao prije dva mjeseca na susretu s Walesom. Ostali su bez snage, a bilo je i jako vruće. Kada su se dogovarali termini odigravanja utakmica, svi smo se složili da lipanj i nije najbolje rješenje", izjavio je Capello.

Vezani članci:

arti-201106040040006 arti-201106030972006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo