Caktaš poručio navijačima Hajduka: 'Ma neka jedu gov**'

Nakon subotnje utakmice između Hajduka i Lokomotive (0:0), dogodio se manji incident koji na Poljudu nije dopustiv, pogotovo u vrijeme kad navijači svojim novcima financiraju klub.

18.11.2012.
11:26
VOYO logo

Na Poljud je došlo oko 10.000 navijača Hajduka, a na kraju su s razlogom bili nezadovoljni, bilo je i zvižduka, a to je najteže palo upravo Caktašu. Vjerojatno i sam razočaran time što je Lokomotiva s Poljuda otišla neporažena, na novinarsko je pitanje ovako odgovorio nezadovoljninm navijačima: 'Ma neka jedu go***'. I ubrzo zažalio.

Na Poljudu su hitro reagirali. Održan je kasni sastanak s igračem nakon kojeg je i stigla njegova isprika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se zbog svoje nesmotrene reakcije. Onako vruć s terena i nervozan, na putu prema svlačionici, čuo sam ružno dobacivanje prema meni, od dvojice, trojice sa zapadne tribine. Ne radi se o grupi navijača, nego o pojedincima koji su me vrijeđali! Trebao sam to prešutjeti, ali sam rekao što sam rekao. Ne radi se o našim vjernim navijačima koji nas bodre i uz nas su stalno, pa i večeras kad nismo igrali dobro, njima i ovom prilikom zahvaljujemo. A ovo je samo bila moja nesmotrena reakcija na pojedince, odgovorio sam im njihovim rječnikom. I žao mi je zbog toga", poručio je Caktaš.

Ono što u cijeloj priči možda i nije toliko u prvom planu, ali bode u oči, je da se na Poljudu opet tuguje kad se ne pobjeđuje, ljudima je stalo, a to je možda i najveća hvala navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo