ČAČIĆ SPREMA IZNENAĐENJE ZA RUSE: / "Već me neko vrijeme intrigira ova opcija"

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u ponedjeljak ujutro u Rostov na Donu gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

16.11.2015.
10:16
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U zrakoplovu za Rusiju našlo se samo 16 igrača budući da su posljednjih dana zbog ozljeda otpali Pranjić, Subašić i Ćorluka, a još ranije Rakitić i Antolić. Na Modrića i Lovrena izbornik Ante Čačić za ovu akciju ne računa, a Kovačića i Pjacu je posudio U-21 reprezentaciji koju u utorak očekuje važan dvoboj protiv Španjolske u borbi za Euro.

"Neke stvari nismo mogli predvidjeti"

Čačić će tako u Rostovu imati na raspolaganju prilično 'šarenu' momčad, a zanimljivo je da će u vrhu napada ovom prilikom zaigrati s dvojicom igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogodilo nam se nekoliko ozljeda, tako da smo ostali na 16 igrača. Neke stvari nismo mogli predvidjeti, ali spremni smo za utakmicu. Napadački par će činiti Mario Mandžukić i Nikola Kalinić, to su dobri igrači koji su sposobni igrati u različitim sustavima. Nismo imali vremena za uigravanje, ali ne bojim se za njih. Osim toga, već me neko vrijeme intrigira ova opcija, a sada ih konačno imamo prilike vidjeti zajedno", naglasio je Čačić uoči polaska u Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Rusi nisu kompletni

Ni Rusi neće igrati u kmpletnom sastavu, ali hrvatski je izbornik uvjeren da to neće narušiti kvalitetu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rusija ima veliki fond kvalitetnih igrača i siguran sam da će biti u odličnom izdanju", poručio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo