SMIRIO JE STRASTI / Čačić je svjestan da je sve još daleko od gotovog: 'Morat ćemo popraviti nekoliko stvari, trebali smo biti mirniji'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon susreta svoje dojmove podijelio je trener Dinama

2.8.2022.
23:33
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u prvoj su utakmici 3. pretkola Lige prvaka u utorak navečer, kao gosti, svladali bugarski Ludogorec u Razgradu s 2-1.

Image
'NISU NEPOBJEDIVI' /

Dinamo kao pobjednik izašao iz ludnice u Bugarskoj, trener Ludogoreca poručio: 'Nisam zadovoljan, ali možemo proći dalje'

Utakmica je odlično počela za Dinamo koji je poveo s 2-0 golom Dine Perića (6) i autogolom domaćeg vratara Sergija Padta (9-ag), a na konačnih 1-2 smanjio je Bernard Tekpetey (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupni pobjednik dvoboja Dinamo - Ludogorec u posljednjem će, 4. pretkolu Lige prvaka igrati protiv boljeg iz susreta norveškog Bodo/Glimta i litvanskog Žalgirisa za ulazak u natjecanje po skupinama Lige prvaka, dok će poraženi igrati u 4. pretkolu Europske lige protiv poraženog iz susreta Bodo/Glimt - Žalgiris.

Ima mjesta za napredak

Nakon susreta svoje dojmove podijelio je trener Ludogoreca, koji smatra da su zaslužili izvući barem remi te ističe kako vjeruje da njegova momčad može proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zadovoljan, imali smo priliku na početku utakmice nakon čega smo primili dva pogotka. Nastavili smo se boriti, ali nije bilo sreće. Dinamo je kvalitetna momčad koja koristi sve prilike. Zaslužili smo remi, ali bitno je da smo pokazali kvalitetu i stvarali šanse. Ako tako odigramo u uzvratu, možemo proći dalje", poručio je Ante Šimundža.

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

10. Dino Perić - 4.5 milijuna eura

"Rekao sam da ćemo nastojati doći do dobrog rezultata, rekao sam da rezultat može otići na obje strane. Radi se o jakim momčadima, Ludogorec je to pokazao. Mi smo na kraju zasluženo pobijedili, ponavljam, ništa još nije gotovo. Vidjeli smo jako dobar Ludogorec koji se vratio nakon dva primljena gola. Napravili su nekoliko dobrih stvari, ali i mi smo im u tome olakšali", rekao je pak Ante Čačić nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvari koje mi moramo ispraviti neću javno iznositi. Promijenit ćemo ih na treninzima i kroz razgovore. Oni su bili baš opasni, bili su tečni u igri, rastrčani i raznovrsni. Pokazali su da se radi o ozbiljnoj ekipi. Mi smo trebali biti mirniji nakon vodstva 2:0, morali smo bolje čuvati loptu. Na kraju, moramo biti zadovoljni", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo