BURAN DAN NA POLJUDU: / Hajdukova devetka potpisala novi ugovor, Turci love Nižića, stigle i vijesti o Tomasovu

Image

Splitskog velikana čeka uzbudljiv prijelazni rok s obzirom na interes za njihove igrače.

10.1.2018.
13:05
VOYO logo

Hoće li Hajduk ovog siječnja doživjeti egzodus igrača poput Rijeke pitanje je koje si postavljaju navijači splitskog velikana posljednjih dana. Jer, nakon što je Ante Erceg, uvjerljivo najbolji pojedinac Bijelih u jesenskom dijelu prvenstva, krenule su priče da bi njegovim stopama mogao i kapetan Zoran Nižić.

Image
KRILNI NAPADAČ NAPUSTIO POLJUD: /

Hajdukovac nastavlja karijeru u Dinamu

Image
KRILNI NAPADAČ NAPUSTIO POLJUD: /

Hajdukovac nastavlja karijeru u Dinamu

Kako piše Dalmatinski portal turski Göztepe oživio je interes za njega pa se otvara mogućnost transfera, ali za sada ništa nije kokretizirano pa se očekuje da Nižić stavi potpis na novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko dolazi

Što se tiče dolazaka, isti izvor navodi da Marin Tomasov za sada nije u kombionacijama za povratak. Nadalje klubu je zanimljiv Luka Manelao, ali zbog visoke cijene ne zna se hoće li Bijeli krenuti po njega. Branič Slavena Nikola Katić bio je meta proteklog ljeta, ali navodno trenutno nije realna opcija.

Image

Kada je u pitanju veznjak Cibalije Dominik Križanović Dalmatinski portal piše da je zanimljiv Hajduku i da ga vide kao zalog za budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futacs produžio ugovor

U međuvremenu Hajduk je objavio da je Marko Futacs je stavio potpis na ugovor s HNK Hajduk do ljeta 2019. godine

"Vrlo sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom. Vrlo mi je bitno povjerenje koje mi je Klub ukazao, na čemu sam iznimno zahvalan. Veselim se činjenici da sam ostao u Splitu. Sada sam potpuno miran i svakim sam treningom bliže povratku na travnjak. Vjerujem da ću se vratiti jači nego sam bio", prve su riječi Hajdukove devetke nakon produženja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futacs je imao ugovor do ljeta 2018. godine, a sad je produžio na još jednu godinu. Od dolaska u ljeto 2016. za Hajduk je upisao ukupno 33 nastupa i pritom postigao 22 gola uz četiri dodane asistencije. U natjecateljskoj sezoni 2016/17 je s 18 pogodaka bio prvi golgeter lige, a izabran je i u najbolju momčad lige osvojivši nagradu ''Trofej nogometaš''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u prvoj svojoj sezoni igranja za Hajduk oborio rekord. U posljednjih 25 godina nijedan igrač Hajduka nije tako zabio toliko golova u svojoj debitantskoj sezoni u HT Prvoj ligi.

Posljednji susret za Bijele odigrao je u prvenstvenom ogledu prošle godine protiv Dinama u mjesecu kolovozu kada je ozlijedio koljeno koje mu je uspješno operirano. Marko je trenutno u procesu rehabilitacije i oporavka, jučer je stigao u Split, a danas će se priključiti suigračima i treneru Željku Kopiću na poslijepodnevnom treningu u okviru zimskih priprema. Vjerujemo, i uspješno vratiti onome što najbolje zna, a to je postizanje golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo