BUFFON ZAGRMIO U SVLAČIONICI NAKON KIKSA PROTIV NAPOLIJA: / Samo mu se jedan nogometaš Juvea usudio suprotstaviti

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Loše igre ne sviđaju se legendarnom vrataru koji je povisio glas u svlačionici

24.4.2018.
12:21
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Nogometaši Juventusa porazom na domaćem terenu od Napolija 1-0 potpuno su zakomplicirali završnicu talijanskog prvenstva. Momčad iz Napulja približila se Torinezima na samo bod zaostatka. Tako su nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka zapali u nove probleme. Do kraja sezone imaju težak raspored u Serie A, a trener Allegrija brine i ozljeda Giorgija Chiellinija. Veliki stoper ozlijedio je biceps u lijevom koljenu i upitna mu je završnica sezone.

BOCA POTVRDILA DA RAZGOVARA SA BUFFONOM: Ako ne može osvojiti Ligu prvaka, Copa Libertadores mogla bi biti dobra utjeha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da atmosfera u svlačionici nije idealna, otkriva i Corriere dello Sport. Prema njihovim izvorima vratar Gigi Buffon napao je neke suigrače zbog loše igre protiv Napolija. Posebno je bio iziritiran reakcijom obrambenog Mehdija Benatije kako je loše reagirao kod jedinog pogotka na utakmici. Baš mu se marokanski reprezentativac jedini suprostavio, a prozvao je i Paola Dybalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus izgleda očekuje rekonstrukcija na ljeto, a kao krivce za loše igre talijanski medij navodi i neke igrače koji više razmišljaju o Svjetskom prvenstvu u Rusiji nego o prvenstvu. Među tim igračima su Lichtsteiner, naš Mario Mandžukić, Matuidi, Khedira i Cuadrado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo