'IŠAO SAM U ŠETNJE'

BUFFON OTVORENO OBJASNIO DRAMU NA BERNABEUU: ‘Zbog takvih stvari osjećam se živim’

Legendarni golman Juventusa govorio je o danima nakon incidenta na Bernabeuu

Juventusov vratar Gianluigi Buffon imao je vremena razmisliti o potezu u utakmici između svoje momčadi i Real Madrida u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Nakon što je sudac Mike Oliver u sudačkoj nadoknadi dosudio kazneni udarac, veliki Gigi je poludio i sasuo niz uvreda na račun britanskog djelitelja pravde. Oliver ga je isključio, a Buffon nastavio s uvredama i nakon utakmice nazvavši suca “životinjom koje nema srce, već umjesto njega koš za smeće.”

BUFFON SE OGLASIO PRVI PUT NAKON BRUTALNO ISKRENOG ISTUPA: ‘Svaku bih riječ opet ponovio’

“Sve odluke koje donesemo nas definiraju”, rekao je Buffon nekoliko dana nakon incidenta u razgovoru s novinarima, prenosi Football Italia. “Možeš ponekad i pretjerati i učiniti nešto krivo. Ali to samo znači da si živ i zbog toga sam i ja na ovom svijetu.”

Priznao je Buffon da ga je ta situacija promijenila.

“Nakon Bernabeua sam išao u duge šetnje, brao sam gljive i promatrao tratinčice. Bio je to tjedan zbog kojeg sam doživio mnoštvo emocija, ljepotu i čisti adrenalin. Zbog takvih stvari živim”, objasnio je Buffon koji se kratko dotaknuo i svojeg staža u talijanskoj reprezentaciji.

“To što sam kapetan u reprezentaciji, to je najveći dar koji mi je život dao”, zaključio je.

Povratak na Net.hr