LUDNICA U BUENOS AIRESU: / River Plate obranio Superkup u nezapamćenoj navijačkoj atmosferi

Image
Foto: AFP, ALEJANDRO PAGNI

Argentinski klub River Plate pobjednik je južnoameričkog Superkupa, drugu godinu zaredom, nakon što je jučer sa 2-1 pobijedio kolumbijski Independiente Santa Fe u uzvratnoj utakmici finala.

26.8.2016.
10:05
AFP, ALEJANDRO PAGNI
VOYO logo

Rezultat je to ambiciozne i iznimno ofenzivne igre River Platea u drugoj utakmici u Buenos Airesu. U prvoj utakmici koja je igrana u Bogoti River Plata i Independiente su odigrali 0-0. River Plata je poveo u trećoj minuti susreta zahvaljujući pogotku Sebastiana Driussia , a onda je na početku drugog poluvremena u 51. za 2-1 zabija Lucas Alaria. Kolumbijski branič Horacio Salaberry je smanjio razliku na 2-1 u 65. minuti.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad "milijunaša" koju vodi Marcelo Gallardo, bivši igrač Monaca i PSG-a, osvojila je svoj četvrti međunarodni naslov u zadnje dvije godine nakon što je slavila u Copa Sudamericana 2014, Copa Libertadores 2015. i u Superkupu također prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

River Plate je igrao na krilima 62, 000 ludih navijača koji su ponovno stvorili strašan navijački dekor, pravi južnoamerički. Titula je proslavljena u nezapamćenom dekoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo