PORUKA JAVNOSTI / Bruno Petković: 'Mislim da ćemo svi, uključujući i mene, to shvatiti...'

Image
Foto: Grafika Danas.hr

Petković nije iskoristio jedanaesterac u raspucavanju protiv Španjolske

20.6.2023.
14:42
Grafika Danas.hr
VOYO logo

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Feijenoord 'De Kuip' u Rotterdamu, do koje su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka. 

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović, Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon. Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i ostavio Hrvatsku "na životu". Joselu, Rodri, Mikel Merino, Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima.

Dana nakon poraza u finalu Petković se oglasio na Instagramu i istaknuo da je razočaran ovakvim raspletom, ali i ponosan na predstavu Vatrenih na završnom turniru Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadao sam se drugačijem ishodu, ali bez obzira koliko razmišljao o tome neće se promijenit. Ponosan na ekipu i s odmakom mislim da ćemo svi uključujući i mene shvatit da je i ovo veliki uspjeh. Hvala ljudima na porukama potpore ne samo nakon polufinala nego i sada. Iznad svih HRVATSKA!", napisao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo