BROZOVIĆU USKORO STIŽE JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA U EUROPI: / Inter otima Realu mladu zvijezdu, ali skupo će ih stajati

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Prema pisanju talijanskih medija, Inter bi trebao Realu platiti 40 milijuna eura odštete plus još pet milijuna u bonusima

29.6.2020.
15:32
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Izvršni direktor Intera Giuseppe Marotta izjavio je da bi ovog tjedna trebali dovršiti posao u vezi dolaska marokanskog desnog braniča Achrafa Hakimija (21), koji je oduševio svojim partijama u zadnje dvije sezone dok je bio na posudbi u Borussiji Dortmund.

Hakimi je igrač Real Madrida, u čijem je omladinskom pogonu prošao nogometno školovanje, a ugovor s Realom ističe mu za dvije godine. Prema pisanju talijanskih medija, Inter bi trebao Realu platiti 40 milijuna eura odštete plus još pet milijuna u bonusima za Hakimija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Achraf Hakimi

Ponajbolji bek u Bundesligi

U zadnje dvije sezone Hakimi je proveo na posudbi u Borussiji Dortmund gdje je briljirao, te je u 73 nastupa upisao 12 golova i 18 asistencija. Borussia ga je pokušala zadržati u svojim redovima, ali nije uspjela. Zbog toga je angažirala belgijskog reprezentativca Thomasa Meuniera, koji je došao kao slobodan igrač iz Paris Saint-Germaina.

Prije četiri godine vlasnik Intera postao je kineski milijarder Jindong Zhang, koji je najavio velike investicije u igračka pojačanja. Prvo je 2018. doveden argentinski napadač Lautaro Martínez, prošlog ljeta stigao je trener Antonio Conte, belgijski napadač Romelu Lukaku i iskusni stoper Diego Godin, a u siječnju ove godine danski veznjak Christian Eriksen. Najavljeni dolazak Hakimija pokazuje da je Inter na dobrom putu da postane ravnopravan suparnik Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo