VELIKA ODLUKA PRED VATRENIM / Brozović ovoga ljeta neće otići iz Intera, a to bi moglo imati jako loše posljedice za talijanskog prvaka

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Brozović u Interu trenutno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, dok neki manje važni igrači u momčadi zarađuju više od njega

4.8.2021.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović (28) jedan je od najvažnijih igrača u momčadi talijanskog prvaka Intera, no njegova budućnost u tom klubu vrlo je neizvjesna.

Image
TALIJANSKI PRVAK ŽELI PJANIĆA /

Ako ih napusti Vatreni, Inter će na njegovo mjesto dovesti 'bosanskog Zidanea'?

Hrvatski veznjak još nije produžio ugovor s Nerazzurrima koji mu traje do sljedećeg ljeta i često se spominje u kontekstu transfera u redove nekog drugog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći problem u pregovorima oko njegovog ugovora je taj što Brozović želi veliku povišicu. On trenutno zarađuje četiri milijuna eura po sezoni, dok neki manje bitni igrači u momčadi zarađuju više od njega.

Traži povišicu

Brozovićev otac i menadžer Ivan traži od Intera plaću od 4,5 milijuna eura za svojeg sina, a La Gazzetta dello Sport u srijedu je objavila da su u Interu voljni razgovarati o takvoj povišici jer novi trener Simone Inzaghi jako cijeni 'Broza' i ne želi ga izgubiti u svojoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva ishoda

Gazzetta piše da sada postoje dvije mogućnosti - ili da Brozović potpiše novi ugovor, ili da napusti Inter sljedećeg ljeta kao slobodan igrač jer njegov transfer u ovom prijelaznom roku nije izgledan.

Ist izvor piše i da se Brozović vratio u Inter s godišnjeg odmora u dobrom raspoloženju i da vlada optimizam s obje strane kako će postići dogovor oko novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo