BROZOVIĆ KREĆE U RAT S TALIJANSKIM MEDIJIMA: / Objavili gnjusnu izmišljotinu o Vatrenom i sada će morati na sud

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Talijanski mediji objavili su kako je zakazano suđenje protiv bivšeg VIP fotografa Fabrizija Corone

19.12.2019.
13:39
Profimedia
VOYO logo

Kao što se i očekivali, hrvatski nogometaš Marcelo Brozović, reagirao je na pomalo gnjusnu izmišljotinu talijanskih tabloida koji su objavili kako je Hrvat flertao sa suprugom bivšeg suigrača Maura Icardija, Wandom Narom.

Talijanski mediji objavili su kako je zakazano suđenje protiv bivšeg VIP fotografa Fabrizija Corone koji je na svojoj internetskoj stranici objavio članak kojim je sugerirao da Brozović ima nešto s Narom. Na suđenju će se pojaviti i hrvatski nogometaš, a zakazano je za 12. ožujka sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic of FC Internazionale Milano 6-10-2019 Stadio Giuseppe Meazza Football Serie A 2019/2020 FC Internazionale - Juventus FC Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 475457706, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Hrvata će zastupati Danilo Buongiorno, dok su Mauro Icardi, danas igrač PSG-a, te njegova supruga Wanda angažirali usluge odvjetnika Giuseppe Di Carla. "Sudac je proučio slučaj i odredio datum, jer je prepoznao valjane elemente, ozbiljne optužbe za klevetu", poručio je odvjetnik Marcela Brozovića.

Gotovo svi talijanski tabloidi prenijeli su tu izmišljotinu o romansi Brozovića i Nare, a Hrvat sada kreće problem rješavati sudskim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo