BROZOVIĆ IZAZVAO PANIKU U INTERU: / Talijani očajavaju zbog Vatrenog, europski velikan cijelu situaciju prati iz prikrajka

Image

Ne promijeni li se nešto uskoro bi mogli ostati bez njega

28.4.2020.
17:41
VOYO logo

Fenomenalne predstave u dresu Intera dovele su MarcelaBrozovića pod povećalo europskih velikana. Posljednji od njih je Liverpool. Englezi pozorno prate što se događa s pregovorima Vatrenog i talijanskog velikana. Jer, ne postignu li dogovor moći će ga kupiti za 60 milijuna eura u razdoblju od 1. do 15. srpnja. Tako, naime, stoji u Brozovićevom ugovoru.

Zbog toga Inter sve radi kako bi ga zadržao. A ono što će sigurno morati napraviti je povećati mu primanja. Trenutačno veznjak zarađuje 3,5 milijuna eura godišnje plus bonuse, dok sada navodno traži šest milijuna. Kako javlja FcInterNews,klub mu za sada nudi dvogodišnje produženje (do ljeta 2024.) ugovora i plaću u iznosu od 4,5 milijuna eura godišnje uz bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brozovic , Matteo Politano celebrate during the Italian Serie A football match Inter Milan vs US Lecce on August 26, 2019 at the San Siro stadium in Milan. Photo Morgese/Rossini / DPPI, Image: 467677424, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: ALESSIO MORGESE / AFP / Profimedia

Dive strane mogle bi se naći na sredini, ali osim toga treba riješiti i pitanje otkupne klauzule. Inter je želi izbrisati, a to bi moglo olakšati posao Brozovićevom menadžeru kako bi u pregovorima izborio veću plaću za svog klijenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo