BROZOVIĆ IZAZVAO PANIKU U INTERU: / Nerazzurri skovali pakleni plan kako ga ne bi izgubili za siću, ali postoji kvaka koja bi ih mogla skupo koštati

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac igra nogomet života, i zato je na meti brojnih velikana

25.2.2020.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Inter žurno radi na obnovi ugovora hrvatskog reprezentativca MarcelaBrozovića. Prije dvije godine Vatreni je potpisao do 2022., a u ugovor je ugrađena otkupna klauzula koja se procjenjuje na 50-60 milijuna eura. S obzirom na to kako igra ove sezone, ali i prijašnjih godina, to se sada čini premalo. Pogotovo jer je na radaru Reala, a pisalo se i o Liverpoolu.

"Treneri su se mijenjali, ali već tri godine nitko ne može ugroziti Brozovićevu poziciju u veznom redu. Nakon što se prilagodio na novu ulogu pod Lucianom Spallettijem, Hrvat je postao jedna od najboljih povučenih veznih u Europi. Čak i u Conteovom sustavu brzo je postao ključna figura. Ne samo da ga je Conteu teško rotirati, nego je shvatio da njegov taktički stroj odmah stane kad on nije na travnjaku. U prvom poluvremenu protiv Milana to je bilo vrlo jasno", piše Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

February 12, 2020, Milan, United Kingdom: Marcelo Brozovic of Inter reacts during the Coppa Italia match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 12th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 498293529, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Navode ako je zbog interesa top europskih klubova Inter prisilio da sjednu za stol s njim. BeppeMarotta navodno planira znatno povisiti Brozovićevu plaću, koja trenutačno iznosi 2,5 milijuna eura godišnje. U zamjenu za to Nerazzurri mu žele iz ugovora ukloniti izlaznu klauzulu.

Do kraja godine dvije strane bi trebale sjesti za stol, ali ne treba zaboraviti da mu je klauzula iz ugovora na snazi tijekom prva dva tjedna srpnja, ali samo za klubove izvan Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo