BRITANCI OGORČENI POTEZOM FRANCUZA: / Tijelo stradalog Sale još nije niti pronađeno, a već stižu prijetnje tužbama

Image
Foto: AFP

Zrakoplov kojim je nogometaš letio nestao je s radara na letu iz Nantesa u Cardiff u prošli ponedjeljak navečer.

6.2.2019.
17:53
AFP
VOYO logo

U olupini zrakoplova kojim je letio argentinski nogometaš Emiliano Sala pronađeno je ljudsko tijelo, a i dalje nije poznato radi li se o tijelu argentinskog nogometaša ili pilota Davida Ibbotsona jer je operacija izvlačenja još uvijek u tijeku.

Image
PRIJATELJ EMILIANA SALE PODIGAO PRAŠINU: /

Je li moguće da je crni scenarij koji opisuje zbilja istinit?

Image
PRIJATELJ EMILIANA SALE PODIGAO PRAŠINU: /

Je li moguće da je crni scenarij koji opisuje zbilja istinit?

Ostaci zrakoplova pronađeni su u nedjelju na dnu La Manchea u potrazi financiranoj sa 300.000 eura privatnih sredstava, uz pomoć dva plovila koja su sonarom pretraživala dno Engleskog kanala, u suženom području veličine četiri kvadratne milje. Tijelo je uočeno zahvaljujući malenoj podmornici (ROV) koja je imala HD kameru, ali ono još nije identificirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17 milijuna eura

Zrakoplov kojim je nogometaš letio nestao je s radara na letu iz Nantesa u Cardiff u prošli ponedjeljak navečer. Sala je potpisao ugovor za Cardiff City vrijedan 17 milijuna eura te je otišao u Nantes pozdraviti se sa suigračima s kojima je dijelio svlačionicu tri i pol godine. Po povratku u Cardiff zrakoplov je nestao s radara i od tada mu nema traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Cardiffu ogorčeni

Iako zbog tragedije nesretni nogometaš nikada neće nastupiti za momčad čiji je nedavno član postao, njegov bivši klub Nantes zaprijetio je Cardiffu tužbom iako tijelo nogometaša još nije pronađeno.

Kako piše Mirror, nantes im je uputio e-mail prošlog četvrtka u kojem zahtijevaju da im isplate dogovorenu odštetu te su im zaprijetili su im poduzimanjem daljnjih koraka ukoliko u roku od deset dana na račun ne uplat prvu od tri rate. U Cardiffu su pak sve odlučili stopirati dok se ne utvrdi tko je kriv za tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirror također ističe da su u velškom klubu spremni ispuniti svoje obveze, ali i da su ogorčeni zbog trenutka u kojem je upućen zahtjev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo