SVAKA ČAST MAJSTORE / Brekalo zabio golčinu koju vrijedi vidjeti nekoliko puta. Vatreni s ruba kaznenog prostora opalio bombu iz voleja

Image

Brekalo je svoj šesto gol upisao protiv Venezije u 25. kolu talijanske Serie A

12.2.2022.
22:59
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo upisao je šesto pogodak ove sezone u dresu svog novog kluba Torina. Trener Ivan Jurić preporodio je mladog Hrvata, a ovaj mu to vraća na najbolji mogući način.

Brekalo je svoj šesto gol upisao u 2:1 domaćem porazu protiv Venezije u 25. kolu talijanske Serie A, a bio je to i najljepši njegov gol ove sezone. Torino je pokrenuo kontru u petoj minuti i brzo se našao u kaznenom prostoru Venezije, ali lopta se onda nesretno odbija po kaznenom prostoru bez da ju je itko uspio primiriti. No, onda je naletio Brekalo i s ruba kaznenog prostora iz voleja raspalio iz sve snage te je zamalo rasparao mrežu vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski pogodak Brekala pogledajte OVDJE.

Na kraju ipak izgubili

No, Venezia je poravnala u 38. minuti kada je Haps ubacio u mrežu ubačaj Črnigoja, a upravo je Črnigoj zatresao domaću mrežu za potpuni preokret u 46. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belotti je u 90. minuti "pospremio" ubačaja Brekala u mrežu Venezije, no nakon dugotrajnog pregledavanja snimke ustanovljeno je kako pogodak ne vrijedi zbog zaleđa Pobege.

Brekalo je odigrao čitav susret za sastav kojega vdi Ivan Jurić, dok je Marko Pjaca bio na terenu do 71. minute. Torino je ostao 10. na ljestvici sa 32 boda, dok je Venezia "pobjegla" iz zone ispadanja, sada je 17. sa 21 bodom, jednim više od 18. Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo