BRBIĆ OTKRIO HAJDUKOVU BUDUĆNOST: /

Riječi novog/starog predsjednika bude nadu svim navijačima poljudskog kluba

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

'Okrećemo se budućnosti, nećemo se osvrtati unatrag'

6.3.2019.
17:51
PIXSELL, Miranda Cikotic
VOYO logo

Nepune tri godine nakon odlaska s funkcije predsjednika Uprave HNK Hajduk Marin Brbić vratio se na istu poziciju u splitskom prvoligašu.

Funkciju koju je obavljao od srpnja 2012. do travnja 2016. godine Brbić će obnašati ponovno, odnosno dobit će priliku nastaviti raditi ondje gdje je stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HAJDUK IMA NOVOG PREDSJEDNIKA: /

Splitski klub objavio informaciju, funkciju preuzima poznato lice

Image
HAJDUK IMA NOVOG PREDSJEDNIKA: /

Splitski klub objavio informaciju, funkciju preuzima poznato lice

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju Brbić je rekao da će mu biti potrebno neko vrijeme da vidi promjene koje su se u klubu dogodile, a onda otkrio strateške ciljeve koji će predstavljati temelj upravljanja klubom.

Strateški ciljevi

"Izrada strategije kluba, implementacija nove poslovne organizacije, izrada sportske politike kluba, pozicioniranje Akademije kao najkvalitetnije u jugoistočnoj Europi, organiziranje moderne skautske službe i ustroj statističke službe, financijska stabilnost i održivost kluba, aktivno upravljanje financijskom likvidnošću i stvaranje novčane pričuve te za kraj osiguravanje odgovarajućih infrastrukturnih uvjeta za rad svih selekcija kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi novog/starog predsjednika prenosi Slobodna Dalmacija, tako i sljedeće izjave:

"Okrećemo se budućnosti, nećemo se osvrtati unatrag. U prvom je planu izgraditi sportski uspjeh s naglaskom na našu školu i nastaviti započete procese u klubu. Smatrat ću velikim osobnim neuspjehom ako za vrijeme ovog mandata ne ostvarimo značajne sportske uspjehe."

'To bi baš bio uspjeh'

"U ponedjeljak ću prvo upoznati dio suradnika koje ne poznajem, a onda ću vidjeti gdje smo danas u odnosu na ono gdje smo bili prije tri godine. Krenut ćemo lagano, pa ćemo vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužno je svakom navijaču Hajduka gledati, pa tako i meni, da smo od 2005. godine bez titule prvaka. Kada očekujem rezultatski pomak? Pretenciozno bi bilo reći da će to biti za godinu ili dvije. Mislim tu na plasman u grupnu fazu Europske lige ili Lige prvaka. To bi baš bio uspjeh", poručio je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo