FOTO/VIDEO: / Brazil rasturio, a Neymar pokazao zašto je najbolji na SP-u

Reprezentacija Brazila uspješno je završila natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu. Rezultatom 4:1 dotukli su momčad Kameruna i osvojili prvu poziciju u skupini A.

24.6.2014.
0:08
VOYO logo

Selecao je na taj način uspješno proslavio svoj jubilarni 100. nastup na Svjetskim prvenstvima. Glavni grad Brasilia je dobio čast da ugosti ovu slavljeničku utakmicu, i 68 000 domaćih navijača moglo je uživati u srazu u kojem je palo 5 pogodaka.

Bit je to četvrti međusobni ogled ovih dvaju reprezentacija, a u posljednjem je, još 2003. na Kupu konfederacija slavio Kamerun (1:0) pogotkom Eto'oa u posljednjim trenucima dvoboja. U preostalim ogledima bolji su bili Brazilci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrežu Kameruna načeo je Neymar u 17. minuti. Očekivalo se da će Brazil nastaviti trpati gol Kamerunaca koji su ovom dvoboju pružili bolju predstavu nego protiv Hrvatske.

//www.youtube.com/embed/aNnDOxo7OUo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ono - šok! Matip je u 26. šokirao domaće navijače zabivši gol za 1:1 s Brazilom.

Tada se naljutio najbolji igrač Brazila Neymar. Zvijezda Barcelone je u 36. minuti zabila za vodstvo Brazila, tj. svoj četvrti pogodak na SP-u čime je izbio na čelo ljestice strijelaca na SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme je donijelo nastavak priče koja je bila u znaku Brazila. Fred je u 49. minuti zabio za 3:1, i priča je bila gotova.

Pobjedu je potvrdio Fernandinho golom u 84. minuti za 4:1. Tako je Brazil ovaj susret rasturio, a prvi strijelac turnira Neymar je poslao poruku cijelom svijetu koja glasi - krećemo po naslov!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osmini finala Brazil će se sučeliti sa starim znancima Čileancima dok će Meksiko igrati protiv Nizozemske. Bez dvojbe, biti će ovo uzbudljivi srazovi u kojima će uživati čitav nogometni svijet.

1. Brazil 3 2 1 0 7 2 +5 7 2. Meksiko 3 2 1 0 4 1 +3 7 3. Hrvatska 3 1 0 2 6 6 0 3 4. Kamerun 3 0 0 3 1 9 -8 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo