Špijun provalio tajnu igre hrvatske reprezentacije!

Izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari ima veliki respekt prema reprezentaciji Hrvatske.

11.6.2014.
10:03
VOYO logo

Brazil sanja Hrvatsku, Brazil je podređen samo i isključivo našoj reprezentaciji. Veliki je respekt u redovima Carioca kada je riječ o našim Vatrenima.

"Moramo pobijediti u prvoj utakmici kako bismo si dozvolili mogućnost da se poskliznemo u drugoj ili trećoj, te da bez obzira na to prođemo dalje. Puno smo napravili na taktičkom planu, još je malo posla ostalo do prve utakmice", rekao je Scolari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je u sjajnom nizu, ostvario je 15 pobjeda u posljednjih 16 nastupa, no Scolari se ne osvrće previše na prošle uspjehe, već naglašava važnost pozitivnog starta u Sao Paulu.

"Brine me samo Hrvatska. Bit će važno da utakmicu otvorimo dobro i pritisnemo suparnika od početka. Kad rano zabijemo, izgleda da sve dolazi na svoje mjesto", otkrio je svoje namjere Scolari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/zRf2ocLnIBM

Nisu otkrivene samo namjere, već strateški i igrački plan hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, kada je riječ o analitičarima koji su zaduženi za analizu protivničkih sastava, onda za Brazil priča počinje i završava sa Alexandrom Gallom. Ovaj 45 - godišnjak, naime, glavni je analitičar suparnika brazilskih nogometaša, pišu Sportske novosti. U Salvadoru su ga prepoznali novinari meksičkog Recorda i pitali za dojmove nakon prijateljskog dvoboja Hrvata i Australaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gallo je proučio zadnjih pet utakmica izabranika Nike Kovača, dakle sve pod vodstvom našeg novog izbornika, a osim u Salvadoru uživo je gledao “vatrene” i u St. Gallenu u ožujku . Gallo inače obavlja i dužnost izbornika brazilske U-20 i U-17 vrste. Puno je povjerenja brazilskog saveza utkano u ovog čovjeka.

"Detalje ću proslijediti Felipeu, pa vam ne mogu reći puno. Hrvati su protiv Australaca ušli malo usporeno, kao i svi koji su ovih dana igrali svoje zadnje pripremne dvoboje. Bila je to utakmica u kojoj su pazili da se ne ozlijede, no mogu reći da Hrvatska može igrati puno bolje nego što je to činila u petak" započeo je Gallo, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska jer momčad koja voli držati loptu, koja forsira kratka dodavanja i koja općenito ima dobru veznu liniju".

Osvrnuo se i na ključne igrače naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Desni bek, kapetan Darijo Srna i Luka Modrić, to su dva najvažnija igrača hrvatske reprezentacije i kad njih dvojica dobro surađuju, momčad im funkcionira".

Brazil je prošloga petka igrao generalku uoči početka SP-a. Protivnik im je bila reprezentacija Srbije a rezultat 1:0 za Brazil. Stoga je Gallo usporedio Srbiju i Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je više tehnička momčad nego Srbija. Očekujemo da će nam Hrvati napraviti teškoće jer imaju dobre igrače i jer će to za njih biti utakmica života".

Hrvatska je u njegovom fokusu već duže vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam išao u Europu obići mlade brazilske reprezentativce, pogledao sam Hrvatsku protiv Švicarske. Proučili smo sve zadnje utakmice Hrvata i analizirali kako su dali zadnjih 30 golova i kako su primili njih 19".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo