Predivna gesta

BRAVO REAL: Pogledajte kako je dočekana obitelj koju je napala mađarska snimateljica

Istinsku su veličinu u četvrtak pokazali vodeći ljudi Real Madrida koji su na stadionu Santiago Bernabeu ugostili sirijskog izbjeglicu Osamu Abdula Mohsena i cijelu njegovu obitelj.

Podsjetimo, radi se o čovjeku koji je postao poznat nakon što ga je brutalno na tlo oborila mađarska snimateljica i to u trenucima dok je u narjučju nosio sina. Cijeli je civilizirani svijet ostao zgrožen ponašanjem mađarske primitivke, ali priča je za Mohsena i njegovu obitelj ipak dobila lijepi nastavak.

Otkrilo se, naime, da je Mohsen u Siriji radio kao nogometni trener, što je bilo dovoljno Španjolskoj udruzi trenera da promptno reagira i ponudio mu posao. Cijela se obitelj ovaj tjedan preselila u Španjolsku, a u četvrtak ju je ugostio predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

Prvi čovjek Kraljevskog kluba proveo je Mohsena i djecu kroz stadion, a na kraju ih izveo i na travnjak gdje je najmlađi sin pokazao svoje nogometne vještine. Obitelj će se na Santiago Bernabeu vratiti već u subotu kada će biti posebni Perezovi gosti na utakmici protiv Granade.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr