Trener Dinama ponovno mulja: 'Ali ni to nije bilo dosta'

Nakon još jedne loše partije koju je Dinamo prikazao u Zadru, jasno je zaključiti du su Modri u velikoj krizi.

29.9.2013.
18:37
VOYO logo

"Što reći? Došli smo po sva tri boda što smo i pokazali od prve do zadnje minute jer smo cijelu utakmicu dominirali i tražili pobjedu. Stvorili smo puno prilika, tri puta izašli sami pred golmana i čak zabili pogodak koji je, koliko čujem, regularan, ali ni to nije bilo dosta", rekao je Ivanković nakon još jedne loše partije njegovih izabranika.

"Moramo biti bolji, agresivniji i više igrati kolektivno jer je bilo nekih situacija u kojima smo mogli bolje reagirati, ali to je na nama za popraviti. Naravno da bi puno bolje bilo da smo dobili, ali siguran sam da nam entuzijazam i želja neće nedostajati, unatoč ovom rezultatu. Analizirat ćemo što je, odnosno nije bilo dobro u Zadru i idemo dalje. Sigurno da se u Bugarsku ne idemo predati nego želimo pozitivan rezultat te se sam siguran kako smo to i u stanju napraviti", naglasio je Ivanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac Ivo Pinto sličnog je mišljenja kao i njegov trener.

"Samo smo mi igrali, ali očito je nešto nedostajalo. Imali smo jako puno šansi što znači da smo kao momčad bili dobri, dominirali smo, ali jednostavno nismo zabili, a tako se ne može dobiti utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo puno bolji, dominirali i stvarali prilike, a oni su se branili te smo već do poluvremena trebali voditi. Onda je u nastavku sve bilo isto, mi dominiramo, imamo lijepe prilike, ali jednostavno nismo zabili. Ništa... Čestitke igračima Zadra na fer i korektnoj utakmici, borili su se i nagrađeni su bodom", nadodao je Josip Pivarić, pišu službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo