VIDEO: / Barcelona našla 'novog Messija'

Barcelona će iz Malage dovesti 13-godišnjeg Brahima Abdelkadera Diaza koji je već označen kao 'novi Messi'. Odšteta za klinca će iznositi 100.

12.9.2012.
11:26
VOYO logo

'Novi Lionel Messi ' stiže u Barcelonu. Radi se o 13-godišnjem klincu Brahimu Abdelkaderu Diazu, za kojeg već sada govore da se radi o najboljem igraču koji je ikad prošao kroz Malaginu nogometnu školu.

Katalonci su već ponudili 50.000 eura za njegov transfer u Barcelonu, ali Malaga koja je u financijskim problemima želi barem dvostruko odmah u startu, a da bi ovisno o napretku Brahima odšteta narasla do čak tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/KEP_MluB9_c Koliko je Barceloni ovaj posao važan, najbolje govori da katalonskog diva u ovom poslu zastupa Pere Guardiola, brat bivšeg trenera Pepa Guardiole. Prema španjolskim medijima, njegov dolazak u La Masiju, Barceloninu nogometnu školu jest sigurna stvar.

Brahim svojim igračkim karakteristika uvelike podsjeća na Lionela Messija, a prema nekim procjenama, već sa 16-17 godina mogao bi zaigrati u prvoj momčadi ponajboljeg kluba na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo