ALI ŽELI GA I CAGLIARI... / Bradarić pred odlaskom: Rijeka prihvatila 8,5 mil. eura tešku ponudu Bordeauxa

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Prepreka za realizaciju cijele priče je ponuda talijanskog prvoligaša Cagliarija, koju još uvijek ozbiljno važu u obitelji Bradarić.

25.7.2018.
8:34
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Predsjednik nogometaša Rijeke Damir Mišković prije nekoliko dana poručio je da je Filip Bradarić vrlo blizu odlaska s Rujevice za više od pet milijuna eura. Mišković je vrlo dobro znao što govori.

Stigla je provjerena, iako još uvijek neslužbena informacija da je riječki reprezentativac nadomak transferu u redove francuskog prvoligaša Bordeauxa, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom utorka su se vodili vrući pregovori u trokutu Rijeka - Bordeaux - igračevi savjetnici na čelu s ocem Stipom. Navodno je postignut načelan dogovor između klubova.

Prepreka za realizaciju cijele priče je ponuda talijanskog prvoligaša Cagliarija, koju još uvijek ozbiljno važu u obitelji Bradarić. Ukoliko se Bradarići priklone izdašnijoj ponudi iz Francuske, koja je po svemu sudeći zadovoljila financijske apetite odgovornih na Rujevici, realizirat će se jedan od najvećih nogometnih poslova u povijesti riječkoga nogometa. Naime, transfer bi, prema izvorima iz Francuske, trebao iznositi oko 6,5 milijuna eura, odnosno čak 8,5 milijuna uz pripadajuće bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo