BOXING DAY: / Velika pobjeda Aston Ville i to s igračem manje. Prekinut niz od 10 uzastopnih pobjeda Uniteda

Image
Foto: Foto: Profimedia

U prvom dvoboju 15. kola Leicester City i Manchester United su odigrali 2-2 pa je na King Power stadionu prekinut niz od 10 uzastopnih prvenstvenih pobjeda Uniteda u gostima

26.12.2020.
18:33
Foto: Profimedia
VOYO logo

U susretu 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa je pobijedila Crystal Palace sa 3-0, dok su u drugom susretu Fulham i Southampton odigrali bez golova. Villa je do pobjede stigla premda je od 45. minute igrala s igračem manje, a čak dva gola je zabila s igračkim deficitom.

Domaćin je poveo u 5. minuti golom Bertranda Traorea, a u posljednjim trenucima prvog dijela Tyrone Mings je pocrvenio. No, u nastavku je Aston Villa zabila još dva gola, a strijelci su bili Kortney Hause (67) i Anwar El Ghazi (76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Fulham i Southampton su odigrali 0-0. Gosti su bili bliži pobjedi, imali su dvije sjajne prilike, jednom su pogodili okvir gola, a čak dva gola su ima poništena nakon intervencije VAR-a.

Prekinut niz od 10 uzastopnih pobjeda

U prvom dvoboju 15. kola Leicester City i Manchester United su odigrali 2-2 pa je na King Power stadionu prekinut niz od 10 uzastopnih prvenstvenih pobjeda Uniteda u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcus Rashford je doveo Unitedu vodstvo u 23. minuti na dodavanje Bruna Fernandesa, a osam minuta kasnije izjednačio je Harvey Barnes udarcem izvana. Novo vodstvo "Crvenim vragovima" donosi Fernandes u 79. minuti nakon proigravanja Edinsona Cavanija, no 11. pobjedu u nizu Uniteda sprječava Jamie Vardy pet minuta prije kraja.

Večeras se još sastaju Arsenal - Chelsea, Manchester City - Newcastle United, te Sheffield United - Everton dok je u nedjelju na rasporedu pet utakmica. Na ljestvici vodi Liverpool (31) ispred Leicestera (28) i Manchester Uniteda (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo