ZNA SE VEĆ I GDJE BI MOGAO / Zvijezda Vatrenih ipak radi veliki transfer ovoga ljeta? Procurila informacija: 'Hrvat može tražiti novi klub'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nijemci ipak misle da se momčadi nije priključio zbog toga što radi na transferu

4.7.2022.
17:20
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Borna Sosa, jedan je od najtraženijih igrača u Europi ovoga ljeta. Lijevi bek Stuttgarta na meti je brojnih velikana, poput Chelseaja, Manchester Uniteda, Barcelone, Tottenhama, Arsenala, a njemački Kicker sada je objavio važnu informaciju vezanu za njegov potencijalni transfer.

Naime, Kicker tvrdi da se Sosa neće priključiti momčadi Stuttgarta na pripremama. Sosa je prvo dobio poštedu i duži odmor zbog nastupa za reprezentaciju, a Nijemci ipak misle da se momčadi nije priključio zbog toga što radi na transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Odšteta je pristojna

"Postavlja se pitanje je li Hrvat možda dobio pravo tražiti novi klub", pitaju se Nijemci. Naglašavaju i kako Sosa ima malih problema s ozljedom aduktora, ali podsjećaju da je Sosa zimus trebao napraviti transfer. ali je ostao i pomogao spasiti klub od ispadanja, a zauzvrat mu je, navodno, obećano da klub neće raditi probleme oko njegova transfera.

Dakako, Stuttgart je izvjesio i odštetu za Sosu, a ona iznosi 25 milijuna eura. Dakle, ako netko ponudi traženu svotu, Sosa može otići, a Kicker naglašava da se za sada ne zna kada će se i hoće li se Sosa uopće priključiti momčadi Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo