BORBA ZA REALOVA VEZNJAKA: / U lov na hrvatsku zvijezdu se uključio još jedan velikan

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (22) promijenit će ovo ljeto sredinu, to je sada već posve izvjesno.

31.5.2016.
15:28
AFP
VOYO logo

Kovačić je prošlo ljeto prešao iz Intera u Real Madrid koji je za njega platio odštetu od 30 milijuna eura. No, naš se mladi veznjak nije uspio nametnuti u Kraljevskom klubu, a minutaža mu se dodatno smanjila nakon što je Zinedine Zidane na klupi zamijenio Rafaela Beniteza.

Milanu padaju akcije

Posljednjih se tjedana po europskim medijima intenzivno spominje da će Real poslati Kovačića na posudbu i to, gotovo je sigurno, u talijansku Seriju A. Njegov bivši klub Inter zasad nije u igri, a još donedavno je kao favorit slovio njegov gradski rival Milan. No, Rossonerima posljednjih dana padaju akcije budući da su se u igru uključili klubovi koji u ovom trenutku imaju veću moć. I financijsku i rezultatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom vikenda su tako mediji na Apeninskom poluotoku pisali da su predstavnici Rome bili u Milanu, gdje je Real igrao finale Lige prvaka, i razgovarali s čelnicima madridskog kluba oko posudbe Kovačića. Ishod razgovora zasad nije poznat, ali je u međuvremenu torinski Tuttosport objavio da i Juventus želi dovesti trojicu Realovih nogometaša, među kojima je i hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika konkurencija u Juventusu

Osim Kovačića, Stara dama navodno želi i mlađahnog Borju Mayorala, ali i veliku zvijezdu Tonija Kroosa, što će svakako biti najteži zadatak za čelnike torinskog kluba. Kovačić bi u Juventusu mogao dobiti više prilike za igru, ali i tamo će ga čekati jaka konkurencija u veznom redu, posebno ako Paul Pogba ne napusti klub ovo ljeto.

U svakom slučaju, pred našim nogometašem i Realom je velika odluka. Ostanak na Santiago Bernabeuu se ne čini previše smislenim jer očito ne uživa veliko trenerovo povjerenje, ali treba biti vrlo oprezan i kod izbora kluba u kojem će nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo