ŠUŠKA SE... /

Bomba s Poljuda: Hajduk se pojačava iz Španjolske, stiže bivši Bijeli

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Budući da Biuk očigledno nije u planovima trenera Valladolida za ovu sezonu, pojavila se mogućnost njegovog povratka na Poljud gdje bi zamijenio Emira Sahitija

29.8.2024.
18:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk bi uskoro mogao doživjeti povratak Stipe Biuka, 21-godišnjeg krilnog napadača koji trenutno nastupa za španjolski Valladolid. Iako je član kluba iz La Lige, Biuk nije dobio priliku zaigrati u prva tri kola ove sezone.

Image
NAPETO /

Austrijanci 'kradu' Hrvatskoj mladu nadu? Kod Dalića nije ni na mapi

Image
NAPETO /

Austrijanci 'kradu' Hrvatskoj mladu nadu? Kod Dalića nije ni na mapi

Za razliku od njega, u Valladolidu je standardan Stanko Jurić - još jedan bivši hajdukovac, koji se proteklog vikenda na Santiago Bernabéuu suprotstavio Luki Modriću i Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da Biuk očigledno nije u planovima trenera Valladolida za ovu sezonu, pojavila se mogućnost njegovog povratka na Poljud gdje bi zamijenio Emira Sahitija. Ovaj talentirani mladić, koji je u Hajduku pokazivao veliki potencijal, mogao bi ponovno tražiti priliku za afirmaciju. Povratak u splitski klub mogao bi mu pružiti željenu izloženost pozornosti do ljeta.

U isto vrijeme, Biuk bi mogao biti ključna figura za Bijele, osobito u suradnji s trenutno ozlijeđenim Abdoulijem Sanyangom Bambom na krilnim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim 21-godišnjeg napadača, u Hajduku se nadaju još jednom povratku - Janu Mlakaru, napadaču koji trenutno nije u prvom planu talijanske Pise. Iako se čini da su slovenski napadač i njegov klub zainteresirani za druge opcije, mogućnost njegovog dolaska na posudbu u Hajduk ostaje otvorena do posljednjeg dana prijelaznog roka.

Ipak, taj se transfer čini manje vjerojatnim u usporedbi s Biukovim povratkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo