'BOMBA' S OTOKA: Otpisani hajdukovac na meti Tottenhama?!

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Britanski tabloid The Sun je u nedjelju plasirao informaciju kako je Tottenham ozbiljno zainteresiran za Tina Svena Sušića.

26.7.2015.
18:18
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Sušića u posljednje vrijeme prate Milan i Lazio, a interes za njegovo dovođenje postoji i u Napoliju. No, za sada nema konkretnih ponuda spomenutih klubova.

Veznjak je otpisan u Hajduku, Marin Brbić i društvo pristali su prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca, ali pod uvjetom da ponuda bude ne manja od 2,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođeni Sarajlija je u prvom dijelu prošle sezone bio možda i najbolji igrač Hajduka, njegovi golovi stizali su u najvažnijim utakmicama kao, primjerice, u Puli protiv Istre 1961 kada je otvorio put ka pobjedi Splićana. Do kraja rujna 2014. godine, Sušić je na svom kontu imao četiri pogotka uz pet asistencija, promoviravši se, tako, u prvo ime Bijelih.

Burić ga ne vidi u svojim planovima

No, forma mu je ipak malo pala u drugom dijelu sezone pa je do kraja prvenstva zabio još svega dva pogotka. Ljeto je bilo loše za Sušića, 23-godišnji hajdukovac našao se na listi nepoželjnih u klubu. Tako se jedna od prvih vilona Bijelih našla zavezana konopcima za klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se pojavilo malo svijetlo na kraju tunela. Sušić želi otići iz Hajduka, Burić ga ne vidi ove sezone u svojim planovima i čekaju se ponude. Tko zna, možda je baš Tottenham njegov budući klub, a ako bi se to dogodilo bio bi to transfer karijere za Sušića, transfer snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo