BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: / Legenda Manchester Uniteda želi Halilovića u svom klubu

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović jasno je poručio kako ne namjerava i sljedeću sezonu provesti na posudbi iz Barcelone u Sportingu iz Gijona.

24.3.2016.
12:39
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Međutim, to ne znači njegov povratak u redove najbolje svjetske momčadi. Naime, iz kluba su mu, prema pisanju katalonskog Sporta, jasno dali do znanja da sljedeće sezone neće bio dio momčadi jer ne žele zaustaviti njegov napredak. Upravo zbog toga Barcelona je u potrazi za klubom koji bi bio idealan za nastavak njegova napretka.

Ide kod Garyja Nevilla?

Katalonci navode kako se Valencia raspituje za njega. Barcelona je navodno zainteresirana sklopiti ugovor s njima koji bi uključio otkupnu klauzulu. Na taj bi način povećali budžet za sljedeću sezonu. Interes za Halilovića, inače, pokazalo je mnogo španjolskih klubova pa je sve izvjesnije da neće ostati u Gijonu, iako nije sasvim odbacio niti tu mogućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da postoji mogućnost ostanka, ali treba vidjeti. Osobno se vidim negdje drugdje iako sam prezadovoljan u Gijonu. No, trebamo vidjeti hoćemo li se zadržati u prvoligaškom društvu, a onda ćemo otvoreno razgovarati. Sada samo trebamo ostati u ligi`, poručio je nakon što je ove sezone započeo 20 utakmica u Primeri te osam s klupe. U tom je periodu dao tri gola te ih je namjestio još toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencija je, dodaje Sport, tijekom sezone pratila Halilovića te ga smatraju igračem koji će eksplodirati u budućnosti. Iako je imao poteškoća uvjereni su da bi bio još bolji u momčadi koja više napada.

Prati i Sevilla

Ovaj transfer bi dobro došao svim stranama, pogotovo ako bi uključio otkupnu klauzulu. bBrcelona bi dobila 12 miljuna eura na raspolaganju za idući sezonu, ali bi ga morali puno više platiti ako ga požele natrag. Osim Valencije čini se da bi i Sevilla mogla biti opcija za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je vrhunski igrač koji posjeduje puno kvaliteta. Jako je mlad a već nosi Sporting na leđima i to dovoljno govori o njemu", pohvalio ga je sportski direktor Seville Ramón Rodríguez Verdejo Monchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Bilić ga želi

Unatoč tim riječima Sevilla nije poslala službenu ponudu za njega. No, ostajke za vidjeti kakve su Halilovićeve želje jer postoji i puno klubova iz engleske koji bi ga željeli vidhjeti u njihovu dresu među kojima je i West Ham Slavena Bilića. Sigurno je da bi on htio napraviti karijeru u Barceloni, što je ponovio mnogu puta, ali na tom putu, svjestan je i sam, mora puno raditi i žrtvovati se kako bi što više napredovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo