Apsolutna senzacija: Ikona Reala seli u Barcelonu?

Legendarni vratar i ikona Real Madrida, Iker Casillas, ni ove sezone nije prva opcija među vratnicama.

21.8.2013.
14:30
VOYO logo

Podsjetimo, Casillas je prvu utakmicu nove sezone španjolske Primere dočekao na klupi za pričuve, odnosno na identičan način kako je okončao i prošlu.

Činilo se da su odlaskom Mourinha muke po Casillasa iza njega, no izgleda da ipak nisu. Video snimka sa zagrijavanja uoči utakmice protiv Betisa dokazuje da je i Casillasu dosta takve situacije. Naime, Španjolac se nije želio čak ni zagrijavati, te je sarkastično rekao treneru vratara da će, ako ništa drugo, zaigrati u prijateljskoj utakmici Trofeo Santiago Bernabeu (četvrtak protiv Al Sadda).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje je mišljenje i svojevrsnu podršku španjolskom vrataru dao i izbornik reprezentacije Vicente Del Bosque.

"Zašto Casillas ne igra trebate pitati njega i trenersko osoblje Reala. Svatko ima svoje kriterije pri odabiru vratara. To što Iker trenutno ne brani neće promijeniti njegov status u reprezentaciji. On je i dalje naš prvi vratar. On je dobri duh naše reprezentacije", rekao je Del Bosque za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je španjolski Sport pokrenuo bombastičnu priču da je Barcelona, s obzirom na aktualnu situaciju, navodno zainteresirana za Casillasove usluge. Katalonci na kraju ove sezone ostaju bez Victora Valdesa, koji je objavio da napušta klub. Casillasa ugovor za madridski klub veže do 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo