'BOBAN PRIJE KRAJA SEZONE NAPUŠTA MILAN': / Novinari bliski klubu raspisali se o velikoj smjeni u redovima Rossonera

Image
Foto: Profimedia

Boban i Maldini navodno žele vratiti na klupu Maxa Allegrija, trenera s kojim je Milan uzeo posljednji put naslov prvaka,

2.3.2020.
15:44
Profimedia
VOYO logo

Izgleda da je slavni talijanski klub Milan osuđen na nemir. Taman su počeli nizasti uspjehe i penjati se na pogon Ante Rebića po ljestvici talijanske Serie A, a u upravi se događa neviđeni kaos.

Izvršni direktor Ivan Gazidis u zavadi je sa svojim tehničkim direktorom Paolom Maldinijem i sportskim direktorom Zvonimirom Bobanom, a čini se da će dvojac legendi Milana izvući deblji kraj i početi pakirati kofere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako barem tvrde novinari bliski Milanu Antonio Vitiello i Pietro Balzano Prota koji su objavili kako je izgledan razlaz Bobana i Milana prije kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CRISTIANO NIJE SLUČAJNO BIO NA EL CLASICU: /

Procurio je njegov pakleni plan za budućnost, navijači Reala na ovo će poludjeti

Image
CRISTIANO NIJE SLUČAJNO BIO NA EL CLASICU: /

Procurio je njegov pakleni plan za budućnost, navijači Reala na ovo će poludjeti

Stiže Ragnick

Boban je otkrio u intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport kako u klubu postoji raskol na najvišoj razini. S jedne strane su on i Paolo Maldini, a s druge direktor Ivan Gazidis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazidis se tako pobrinuo za najveći ovosezonski skandal u Milanu i prema navodima Gazzette djelovao je iza leđa Bobanu i Maldiniju tako što je pregovarao s Ralfom Rangnickom oko preuzimanja Milana, a to bi značilo da se ukidaju funkcije Bobana i Maldinija te da se njih praktički izbacuje iz sistema.

Boban i Maldini navodno žele vratiti na klupu Maxa Allegrija, trenera s kojim je Milan uzeo posljednji put naslov prvaka, a Gazidis inzistira na Rangnicku koji ne bi bio trener već bi uredio kompletan ustroj kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, komentirao je Boban u posljednjem razgovoru za taj talijanski medij.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo