BOBAN KREĆE U RAT S MILANOM: / Talijani otkrili koji je idući potez legendarnog Vatrenog: 'To je za njega pitanje principa'

Vodstvo AC Milana u subotu je objavilo da je raskinut ugovor sa Zvonom Bobanom, koji je proteklih devet mjeseci bio sportski direktor u sedmerostrukom prvaku Europe

9.3.2020.
14:04
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarni hrvatski kapetan ZvonimirBoban prije par dana dobio je otkaz u svom Milanu nakon što je otvoreno kritizirao izvršnog direktora kluba Ivana Gazidisa zbog toga što je kontaktirao Ralfa Rangnick bez da je o tome obavijestio njega ili nekog drugog u kluba zaduženog za za sportsku politiku kluba nego su o tome doznali iz medija.

Nakon odlaska Bobana, uskoro se očekuje da će njegovim putem krenuti Maldini i Massara. U međuvremenu, Gazzetta dello Sport tvrdi da se priča između Bobana i bivšeg šefa tu neće zaustaviti te da će se ona dobiti sudski epilog.

"Boban je uvjeren da je uvijek radio u skladu s ugovornom obvezama i da ih nije prekršio. Iza Gazidisove odluke stoji Bobanov intervju u kojem ga je opružio da je kontaktirao Ragnicka bez da je ikoga o tome obavijestio. No, Boban se ne namjerava predati i spreman je ići u rat na sudu jer vjeruje da je postupio ispravno, a Gazidis nije jer se miješao u stvari koje nisu bile njegova briga. Hrvat u ovom ne traži nekakvu ekonomsku korist, nego je ovo za njega prije svega pitanje principa i zato je spreman ići s Milanom na sud", navode Talijani.

Boban i Paolo Maldini,bilI su zaduženI za sportsku politiku kluba, ali je nedavno direktor kluba Ivan Gazidis odlučio krenuti u akciju iza njihovih leđa, što mu je Boban javno zamjerio.

Naime, Gazidis namjerava angažirati 61-godišnjeg Nijemca Ralfa Rangnicka, koji bi trebao biti i trener i menadžer, a time bi Boban i Maldini bili marginalizirani. Rangnick je bio trener Stuttgarta, Hannovera, Schalkea, Hoffenheima i Leipziga, a sada je sportski direktor Leipziga i u Njemačkoj uživa veliki ugled.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali